Postări recente
Please reload

Cum alegem culorile în amenajarea propriei locuințe? Detalii despre semnificația culorilor și combinarea reușită dintre ele.

Pentru toți cei ce locuiesc la bloc sau urmează să locuiască într-un nou apartament, balconul, vă dă sau urmează să vă dea multe bătăi de cap în ceea ce privește  amenajarea și utilizarea lui. Vă veți întreba care va fi rolul  acestuia  sau  cum va fi organizat și care...

Astăzi amenajările de interior în stil minimalist, capătă o apreciere din ce în ce mai mare. Oare cărui fapt se datorează aceasta?

MINIMALISM, înseamnă nu întotdeauna minimum mobilier și piese de decor, ci o abordare a amplasării acestuia în spațiu, cât mai rațională, p...

La această etapă proiectul de design interior, reprezentat printr-o serie de poze, scheme, tabele – este doar începutul (desigur, dacă aveți proiectul de design comandat).

Cel mai important și dificil este transpunerea lui în realitate. Cei care și-au renovat casa după...

Elaborarea proiectului tehnic.

Dacă vizualizarea 3D e importantă pentru a ne da seama că designul ales e ceea ce ne-am dorit a fi, proiectul tehnic, este de fapt scheletul designului nostru. El este constituit din desene, planuri, scheme unde este explicat ce și cum se...

Pentru noi Designul nu este magie ci în primul rând o tehnologie, o tehnologie modernă, necesară și creativă. Dar să vedem cum funcționează.

Procesul de realizare a unui proiect de design are la bază mai multe aspect de care e necesar să ținem cont:

1. Starea tehică a ob...

Fiecare proiect se realizează în echipă. Fiecare membru al echipei este specialist în sfera lui. Clientul nostru lucrează cu mai mulți designeri. Principiul lucrului în echipă garantează o abordare mai complexă și mai detaliată în ansamblu, decât în cazul colaborării c...

În prima parte a acestui articol am menționat despre Tabelul de sarcini, care este un element extrem de important în elaborarea unui proiect de design. El ne va ajuta să realizăm etapa următoare.

Elaborarea conceptului de design.

Conceptul de design reprezintă toate idei...

Întreg procesul de realizare a unui proiect complet și complex de design interior este constituit din mai multe etape, 4 la număr. Vă invităm să faceți cunoștință despre ce este vorba la prima etapă.

Schița de proiect.

Mai întâi vom avea o discuție despre specificul locu...

Please reload

 
 
 

Copyright © 2020 KEY INTERIORS S.R.L . Toate drepturile rezervate