DESPRE PROIECT

APARTAMENT - IAȘI

02   /   2018

Un apartament de 83 mp cu reparație la cheie, pentru o familie tânără, soț și soție. Tot ce mai rămânea noilor proprietari era să amenajeze cu mobilă spațiul și să redea spațiului un aspect estetic deosebit. Ceea ce am și făcut. Mai întâi am planificat spațiul apartamentului după necesitățile proprietarilor: un living, un dormitor, un cabinet, bucătărie, baie, și hol.
Din pereții albi, am ales unele zone pentru a da accent de culoare spațiilor. Astfel, un perete din living și unul din cabinet a fost decorat într-o nuanță de albastru intens. Iar anumiți pereți din hol și bucătărie au fost vopsiți intr-o nuanță caldă de gri.
Cel mai simplu și mai dificil a fost momentul în care a trebuit să alegem mobila. Contradictoriu, nu? Ei bine, s-o luăm de la capăt. Simplu a fost faptul că la moment există o diveristate mare de piese de mobilier ca model, culoare, formă. Însă cum reușești să le alegi pe cele potrivite, ca împreună, să formeze un interior personalizat, unic. Aici, de cele mai multe ori, fără ajutorul designer-lui, e mai dificil să duci lucrul la bun sfârșit. 
O bună parte din mobilier a fost executat la comandă și aceasta pentru a încorpora anumite piese de mobiler în anumite dimensiuni cum este, de exemplu, mobila pentru bucătărie, dulapul cu oglindă și dulapul cu polițe deschise din hol. Scaunele, canapeaua, patul, măsuțele, corpurile de iluminat, ș.a. au fost comandate online de pe site-le românești. 
Important este să menționăm următorul lucru. Sarcina proiectului a fost să fie decorat aprtamentul cu un buget ce nu trebuia să depășească 12 mii euro. Puține lucruri au fost deja procurate (masa Ikea din living, scaunele din living și bucătărie). Restul lucrurilor au fost comandate în magazinele online, precum, mobexpert, vivre.ro, ikea.ro, bonami.ro. Au rămas pe mai târziu achiziționarea draperiilor și covoarelor, precum și alte mici detalii.

ȚI-A PLĂCUT ACEST PROIECT?

COMANDĂ ȘI TU UNUL

E-mail: studio@keyinteriors.md

Str. Matei Basarab 5/1, of. 4,  Chișinău, Moldova, 2045

Copyright © 2019 KEY INTERIORS S.R.L . Toate drepturile rezervate