MIRON - APARTMENT

Design Interior pentru apartament, realizat în stil scandinav, cu prezența celor mai carecteristici elemente ale stilului, precum: culoarea cât mai deschisă a pereților și mobilierului, pentru aatrage lumina și a reda luminozitate; lemnul și desigur elementele de decor, naturale, mărunte și atrăgătoare, care parcă umple interiorul, redă viață și o căldură deosebită.

1/1

DESPRE PROIECT

APARTAMENT - MIRON

2017

Elemente cheie ale acestui interior: lemn, cărămidă, textile, balet, luminozitate, decor abundent și pasiunea pentru detalii.

 

Stilul Scandinav a fost cel solicitat din start de către proprietarii acestui apartament. Dar, ținând cont că în zilele noastre este destul de dificil să respecți cu precizie un anumit stil de amenajare de interior, acesta a fost fuzionat cu elemente din stilul modern. Proiectul a fost cu ușurință elaborat, clienții fiind pregătiți și deciși  în ceea ce și-au dorit. Iar măiestria designerilor noștri a permis elaborarea unui  proiect de design dintre cele mai apreciate și discutate. Nuanțele de gri și alb ale pereților sunt scăldate de naturalețea lemnului și a textilelor, care fac interiorul cald, agreabil și ademenitor. Lumina naturală a zilei se lasă, cu ușurință, atrasă de coloristica acestui interior. Acest lucru este un element cheie  stilului scandinav, de a lăsa la maxim să pătrundă în casă lumina zilei.

1/6

ȚI-A PLĂCUT ACEST PROIECT?

COMANDĂ ȘI TU UNUL

Copyright © 2020 KEY INTERIORS S.R.L . Toate drepturile rezervate