DESPRE PROIECT

APARTAMENT - OSB

09   /   2017

Am procurat un apartament și, parcă am hotărât ce și cum dorim să fie, dar când să purcedem la acțiuni concrete, nu prea știm de unde să începem.

1.Știm că dorim să fie o canapea în living-ul de la terasă, dar nu suntem siguri unde va sta mai bine.

2. Avem câteva coloane pe unde trec țevi, în locuri la vedere și nu ne imaginăm ce e de făcut cu ele.

3. Apartamentul are o terasă mare, de unde intră lumina naturală și în bucătărie, cum să o izolăm, dar și să păstrăm sursa de lumină?

4. Ca stil ne dorim ceva modern, dar să fie al nostru.” Cam așa începe prima întâlnire cu clienții noștri. Pe parcursul procesului de lucru identificăm aspectele problematice și le transformăm în atuurile locuinței. Iată ce am propus noi:

- Canapeaua și-a găsit locul în centrul terasei (care are sistem de încălzire prin podea, deoarece ferestrele vin din podea), pentru o deplasare mai ușoară prin încăpere.

- O coloană am ”îmbrăcat-o” cu PAL laminat cu suprafața lucioasă și am instalat, ca o continuare, un sistem de polițe, pe o parte pentru un obiect de decor (vaza cu flori), iar pe altă parte pentru păstrarea sticlelor de vin. Altă coloană am mascat-o, pe o parte, cu un perete (cu imitație de cărămidă) pentru TV, iar pe alta, cu PAL laminat, la fel, sub formă de polițe. Am stilizat locul cu o măsuță de cafea și două fotolii verzi.

- Pentru păstrarea sursei de lumină naturală, am ales sistem de pereți din sticlă cu uși culisante.

-Stilul s-a conturat în timpul completării tabelului de sarcini (se notează într-un tabel tot ce își dorește clientul să existe în locuință), îndată ce s-a ales culorile, formele, suprafețele, mobilierul.

Un proiect de design interior este rezultatul unui proces, pe alocuri, îndelungat și meticulos, însă îți facilitează enorm lucrările de reparații și amenajare a locuinței. Te confrunți cu probleme în amenajarea casei tale? Comandă un proiect de design interior. Noi avem soluții aproape pentru orice.

ȚI-A PLĂCUT ACEST PROIECT?

COMANDĂ ȘI TU UNUL

E-mail: studio@keyinteriors.md

Str. Matei Basarab 5/1, of. 4,  Chișinău, Moldova, 2045

Copyright © 2019 KEY INTERIORS S.R.L . Toate drepturile rezervate