DESPRE PROIECT

APARTAMENT - KG

16   /   06   /   2016

Un apartament în care am lucrat doar cu câteva fabrici producătoare de mobilă, fapt ce ne-a permis să conturăm și să redăm perfect linia dorită de design al acestui interior. Culorile utilizate sunt destul de îndrăznețe și neobișnuite: fundalul alb, ca de zăpadă, accent de culoare în albastru de noapte pentru living, albastru de Londra pentru dormitor. Deci contrastul este  destul de evident și face ca atmosfera  să fie una clară și luminoasă, și, care, să te țină “la rece”. Totodată echilibrul este menținut de nuanțele calde ale parchetului stratificat, a canapelei din piele și a textilelor - toate crează confort și plăcere la atingere. Ușile, cu înălțimea de 2,5m, din sticlă sunt elementele ce dau verticalitate interiorului și dau adevărată valoare spațiului,  Formele reci, liniare sunt specifice stilului Minimalist și foarte clar delimitează zonele și definesc spațiul.

Contrastul expresiv, nuanțe reci ale culorilor predominante, suprafețele lucioase care măresc vizual spațiul, mobilierul incorporat dau grandoare interiorului și îl fac să fie  foarte dinamic.

1/1

CUM AM IMPLEMENTAT DESIGNUL?

Contrast expresiv, nuanțe reci de culori predominante, suprafețe lucioase care măresc vizual spațiu, dau grandoare interiorului și îl fac să fie mai dinamic. Mobilier încorporat și forme liniare și un design cu unghiuri doar de 90 grade -  toate acestea sunt pentru apartamentul realizat în stil Minimalist.

Bibliotecă, uși de interior, garderobe - RIMADESIO (Italia)

Bucătărie - ARAN (Italia)

Blat bucătărie din quartz - ARTGRANIT (Moldova)

Pat și canapea - NATUZZI (Italia)

Corpuri de imuminat - VIBIA (Spania)
Obiecte sanitare - HansGrohe (Germania)

Gresie și faianță - FAP (Germania)

Mobilier pentru baie - DURAVIT (Germania)

Draperii - Mr. Shtorkin (Moldova)


 

ȚI-A PLĂCUT ACEST PROIECT?

COMANDĂ ȘI TU UNUL

Copyright © 2020 KEY INTERIORS S.R.L . Toate drepturile rezervate