30 Euro/oră

Fie că ești în reparații și nu știi cum să combini culorile în camera de zi sau ai văzut o idee de decor originală și ai vrea s-o aplici și tu, dar nu știi cum și de unde, ai probleme cu sistemul de ventilare sau nu știi ce corpuri de iluminat să alegi, toate - le poți rezolva cu o consultație a designerilor noștri. Costul - 15 euro/oră, 50 euro/zi. Designerul îți va da sfaturi, idei, va desena schițe instant, explicații ce și cum se face, exemple reale. Ele te vor ajuta în luarea deciziei corecte și aplicarea imediată în practică.

7 - 10 Euro /1m2

Dacă nu ai timp pentru un proiect de design interior complet, alege partea cea mai practică a acestuia: zonarea sau replanificarea spațiului, amplasarea mobilierului și echipamentului sanitar, electricitate, montare-demontare pereți, montare tavan, ș.a. Cu aceste proiecte tehnice poți da start lucrărilor de construcție și reparație, imediat.

Iată cum arată planul de execuții într-un proiect

10-15 Euro/1m2

Poți solicita doar serviciul de Vizualizare 3D a interiorului. Acesta îți arată cum anume va fi locuința ta după realizarea lucrărilor de renovare. Vei vedea iluminarea, cum vor fi suprafețele, lucioase sau mate, cum vor arăta în realitate finisajele, chiar și cum cade lumina de afară în fiecare încăpere. Vei putea vedea în ansamblu culorile prezente în designul ales de tine. Iar cel mai important este că vizualizarea 3D te salvează de soluții greșite, cheltuieli suplimentare și posibile dezamăgiri.

20-35 Euro/1m2

Îți livrăm  un album complet al proiectului de design, care cuprinde vizualizări 3D și proiectul de execuții: cu dimensiuni, calcule și specificări de materiale, detalii pentru mobilier, electrocasnice, echipament sanitar, coduri de culori pentru vopsea sau tapete, scheme la construcții individuale, ș.a. Accesând acest pachet, vei avea locuința ta gata în dimensiune virtuală. Tot ce rămâne este să o transpui în realitate.

87949032_531335511147941_711810569687636
3-5 Euro/1m2

Dacă vrei să testezi colaborarea cu un designer, însă nu ești gata să inițiezi un proiect complet, alege doar elaborarea Planului de amenajare sau de replanificare a spațiului.  Prin acesta vom reda cele mai bune idei, vom pune la punct cele mai esențiale momente precum: funcționalitatea, ergonomia și soluții tehnice - inginerești.

* Preţul acestui serviciu poate varia în dependenţă de suprafaţa obiectului. 

Preț individual

Supervizarea de autor se face prin venirea designerului la obiect 1 dată pe săptămână sau la necesitate pentru a urmări ca meșterii să respecte condițiile proiectului. Designerul răspunde la întrebările ce apar pe parcurs, efectuează schimbări sau ajustări apărute la moment. De asemenea, designerul însoțește clientul la procurarea materialelor, tehnicii, mobilei; caută și propune cele mai competitive prețuri; coordonează livrarea materialelor la obiect.

E-mail: studio@keyinteriors.md

Str. Matei Basarab 5/1, of. 4,  Chișinău, Moldova, 2045

Copyright © 2020 KEY INTERIORS S.R.L . Toate drepturile rezervate