PACHETE DE SERVICII

Alege serviciul potrivit pentru tine

10-20 Euro/1m2

Poți solicita doar serviciul de Vizualizare 3D a interiorului. Acesta îți arată cum anume va fi locuința ta după realizarea lucrărilor de renovare. Vei vedea iluminarea, cum vor fi suprafețele, lucioase sau mate, cum vor arăta în realitate finisajele, chiar și cum cade lumina de afară în fiecare încăpere. Vei putea vedea în ansamblu culorile prezente în designul ales de tine. Iar cel mai important este că vizualizarea 3D te salvează de soluții greșite, cheltuieli suplimentare și posibile dezamăgiri.

20-35 Euro/1m2

Îți livrăm  un album complet al proiectului de design, care cuprinde vizualizări 3D și proiectul de execuții: cu dimensiuni, calcule și specificări de materiale, detalii pentru mobilier, electrocasnice, echipament sanitar, coduri de culori pentru vopsea sau tapete, scheme la construcții individuale, ș.a. Accesând acest pachet, vei avea locuința ta gata în dimensiune virtuală. Tot ce rămâne este să o transpui în realitate.

87949032_531335511147941_711810569687636
Preț individual

Supervizarea de autor se face prin vizita designerului la obiect 1 dată pe săptămână sau la necesitate pentru a urmări ca meșterii să respecte condițiile proiectului. Designerul răspunde la întrebările ce apar pe parcurs, efectuează schimbări sau ajustări apărute la moment. De asemenea, designerul însoțește clientul la procurarea materialelor, tehnicii, mobilei; caută și propune cele mai competitive prețuri; coordonează livrarea materialelor la obiect.

Copyright © 2020 KEY INTERIORS S.R.L . Toate drepturile rezervate