COST:

10Euro/1M2

Dacă vrei să testezi colaborarea cu un designer, dar nu ești gata să inițiezi un proiect complet, alege doar elaborarea Planului de amenajare/replanificare a spațiului. Vom reda cele mai bune idei, vom pune la punct  momente esențiale precum: funcționalitatea, ergonomia, amenajarea mobilierului, a tehnicii de uz casnic, precum și a obiectelor sanitare.

 

Vizităm obiectul, efectuăm măsuri și  examinăm cu atenție toate aspectele tehnice ale acestuia.

Ne interesează ce preferințe și necesități ai, apoi  venim cu recomandări și sfaturi utile, iar concluziile le vom consolida într-un Caiet de Sarcini, iar în baza lui vom putea forma un concept. Toate obținute - le  prezentăm în Planul de Amenajare/Replanificare a spațiului  în format 2D, luând în calcul fiecare centimetru și utilizând cât mai eficient spațiul. Vom elabora 1 sau cel mult 3 varinate,  în dependeță de disponibilitatea încăperilor și complexitatea sarcinilor. 

 Veți avea o viziune clară referitor la cum este amplasat mobilierul, electrocasnicele, obiectele sanitare, care sunt fluxurile de circulație, ș.a. Pe lângă toate astea, vă garantăm informații exacte și recomadări din experiența noastră.

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

Copyright © 2020 KEY INTERIORS S.R.L . Toate drepturile rezervate