PACHETUL STANDARD

Cuprinde tot volumul necesar de lucru

COST:

20 -35  Euro/1m2 (costul depinde de suprafața obiectului și volumul de lucru)

 

 Aici vei avea o desfășurare mai detaliată a proiectului tău de design. ”Câți metri pătrați de gresie să cumpăr pentru bucătărie sau baie?” ”Dar câți litri de vopsea - pentru fiecare din dormitoare?” ”De la ce furnizor pot procura la prețuri competitive?” ș.a.

Astfel de întrebări își vor găsi răspunsurile în acest proiect. Noi vom face lucrul cap - coadă, iar toți meșterii, producătorii și furnizorii, la care vei apela, se vor ghida ușor după acest proiect pentru a-ți livra produsele. Îți garantăm economie de timp și riscuri minime.

ETAPA I-a

INIȚIERE PROIECT: REPLANIFICAREA ȘI AMENAJAREA SPAȚIULUI – 2D.

 1. Releveul – efectuarea măsurărilor necesare și crearea unui plan la scară al spațiului supus proiectării.

 2. Îndeplinirea Tabelului de Sarcini*, se completează un chestionar cu informații referitoare la: stil, coloristică, materiale, amenajare, funcționalitate, tehnică de uz-casnic, obiecte sanitare, echipamente electrice, iluminare ș.a., care vor sta la baza elaborării planului de amenajare a spațiului și a conceptului de design interior.

 3. Replanificarea și amenajarea spațiului în plan (2D) – pornind de la cerințele beneficiarului propunem 2-3 variante de amenajare a spațiului cu vizualizare în plan. Discutăm despre funcționalitate, compartimentare, amplasarea mobilierului, despre fluxuri de circulaţie, puncte de interes, despre soluțiile practice de a rezolva necesitățile beneficiarului.

 4. Selectarea variantei finale de zonare a spațiului în plan (2D), consiliem beneficiarul pentru a face cea mai bună alegere din punct de vedere estetic și funcțional pentru amenajarea spațiului propus.

 5. Reprezentarea interiorului replanificat și amenajat în formă brută, în 3D (fără detalizarea interiorului, fără culori, materiale, decor).

 6. Aprobarea planului de amenajare a spațiului.

 7. REZULTATUL:  PLANUL DE AMENAJARE A SPAȚIULUI 2D.

 

ETAPA A II-a

DEZVOLTARE PROIECT: ELABORAREA CONCEPTULUI DE DESIGN ÎN 3D:

 1. Elaboarera designului interior pentru fiecare încăpere, în 3D.

 2. Prezentarea conceptului de design cu vizualizare 3D și analiza acestuia (ergonomia spațiului, forme, aspect, sugestii pentru materiale, coloristică și alte detalii referitoare la design).

 3. Vizualizarea 3D a interiorului (cîte 2 – 4 vederi pentru fiecare încăpere).  Se realizează vizualizări fotorealistice tridimensionale ale fiecarei încăperi (prin intermediul programului de specialitate 3D Studio Max şi V+Ray) conform materialelor şi obiectelor preventiv alese sau propuse de către designer, rezaltatul final fiind o succesiune de imagini/vizualizări 3D ce vor reda în ansamblu şi detaliat, întreg designul de interior al obiectului supus proiectării.

 4. Examinarea designului interior și redactarea vizualizărilor 3D (2 redactări).

 5. Aprobarea VIZUALIZĂRILOR 3D.

 6. REZULTATUL:  VIZUALIZĂRI 3D FOTOREALISTICE.

 

ETAPA A III-a

Elaborarea Proiectului Tehnic:

Conform îndeplinirii Etapei a II, de lucru (a vizualizărilor 3D), se elaborează Proiectul de execuţie cu toate desenele/planurile de specialitate, conform cărora vor avea loc implimentarea proiectului în material.
 

 1. Plan iniţial/Releveu (măsurări şi reprezentare comunicaţii cu dimeniuni exacte, la momentul elaborării proiectului).

 2. Plan de zonare a spațiului (sau replanificare, cu descifrarea încăperilor și a suprafețelor acestora).

 3. Plan de amenajare a spațiului (cu reprezentarea mobilierului, tehnicii de uz-casnic, materialelor de finisare și elementelor de decor).

 4. Plan demontare pereţi şi comunicaţii.

 5. Plan montare pereţi.

 6. Plan montare obiecte sanitare.

 7. Plan montare încălzire pentru pardoseală și calorifere.

 8. Plan montare prize și întrerupătoare.

 9. Plan montare și specificare corpuri de iluminat.

 10. Plan montare tavan (cu specificarea materialelor utilizate, dimensiuni şi nivel; numarul de planşe variază în dependenţă de complicitatea tavanului).

 11. Reprezentare secțiuni ale tavanului montat.

 12. Plan montare pardosea (cu specificarea nivelului, materialelor recomandate, dimensiuni și cantitatea necesară).

 13. Reprezentare secţiuni montare pardosea, cu specificarea straturilor de acoperire, dacă este necesar (numarul de planşe variază în dependenţă de complicitatea pardoselei).

 14. Plan marcare vederi sau desfășurare pereți.

 15. Reprezentare vederi desfășurate sau secțiuni ale interiorului (cu reprezentare a mobilierului și materialelor recomandate).

 16. Reprezentare desfăşurată  pereţilor cu montare plăci decorative, ceramice etc. și specificarea materialelor recomandate (pentru şorţ bucătărie, grupuri sanitare ș.a.).

 17. Plan amplasare mobilier (cu dimensiuni).

 18. Tabelul de specificare a mobilierului și echipamentului tehnic, sanitar și de uz-casnic (cu numele articolului, dimesiunile de gabarit, materiale, cantitatea şi locul amplasării, preț și furnizor).

 19. Reprezentare mobilier elaborat la comandă. De exemplu: pentru bucătărie (cu specificarea electocasnicelor, materialelor recomandate, dimensiuni șI alte detalii).

 20. Plan montare elemente de tîmplărie (uși și ferestre, cu tabelul detaliat a elementelor reprezentate și specificărilor materialelor recomandate).

 21. Borderoul materialelor recomandate pentru finisare: tavan, pereți și pardosea (denumirea materialului, dimensiunile recomandate, cantitatea necesară, furnizor, preț ș.a.).

 22. REZULTATUL:  PROIECT TEHNIC DE EXECUȚIE
   

FINALUL: Predarea Albumui de Design Interior în format tipărit și electronic.

BONUS: LISTA DE CUMPĂRĂTURI PENTRU MATERIALELE ȘI OBIECTELE RECOMANDATE ÎN DESIGN

Veți primi un catalog cu specificarea tuturor materialelor și obiectelor recomandate în proiectul de design, cu specificarea furnizorilor și producătorilor. Cu această listă veți cunoaște ușor și veți planifica de unde să procurați toate cele necesare, ce cantități vor fi și care este prețul sau specificul acestora (din ce materiale vor fi, coduri de culori etc).

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

Copyright © 2020 KEY INTERIORS S.R.L . Toate drepturile rezervate