Cum se realizează un proiect complet de design interior. Partea I

Întreg procesul de realizare a unui proiect complet și complex de design interior este constituit din mai multe etape, 4 la număr. Vă invităm să faceți cunoștință despre ce este vorba la prima etapă.

Schița de proiect.

Mai întâi vom avea o discuție despre specificul locuinței, ce vă doriți în materie de design și care sunt necesitățile Dvs. în dependență de câți membri de familie sunteți sau câte generații veți locui în acea locuință, care sunt preferințele Dvs. legate de stil sau cât de des veți primi oaspeți.

Apoi vom merge la obiect pentru a fi studiat cu atenție și pentru a efectua releveul – efectuarea măsurărilor exacte a tuturor încăperilor locuinței. Acest lucru este important pentru a evita eventuale greșeli și consum în exces de materiale, precum și pentru planificarea spațiului sau soluția de culori pe care o va avea proiectul nostru.

Știați că încăperile care se află la soare este bine să fie amenajate în culori mai închise? De ce, veți afla în cadrul colaborării cu noi.

Cel mai important la un proiect tehnic este starea, amplasarea și planificarea instalațiilor sanitare, electrice, de ventilare, ș.a. Nici una dintre ele nu trebuie neglijate.

De asemenea, va fi nevoie să îndeplinim împreună Tabelul de sarcini, care seamănă cu un chestionar prin care adunăm la un loc informații referitoare la :

  • Stil,

  • Coloristică,

  • Materiale,

  • Amenajare,

  • Funcționalitate,

  • Tehnica de uz casnic preferată,

  • Obiecte sanitare,

  • Echipamente electrice,

  • Iluminare, ș.a.,

care vor sta la baza elaborării planului de amenajare a spațiului și a conceptului de design interior. Aici ne vom concentra atenția asupra tuturor aspectelor pe care vi le doriți să le aveți în locuința voastră. Dacă aveți poze sau modele de proiect ce v-au atras atenția, merită să le împărtășiți cu noi. Acestea vă vor ajuta să înțelegeți ce vă place, dacă vă reprezintă și vom putea introduce aceste idei în proiect. Iar dacă doriți ceva ce nu există, noi venim cu soluții proprii.

Vom face replanificarea sau zonarea și amenajarea spațiului în plan 2D, pornind de la cerințele și preferințele Dvs.. Vă propunem 2 variante diferite de amenajare a spațiului cu vizualizare de plan. Discutăm despre funcționalitate, compartimentare, amplasarea mobilierului, despre fluxuri de circulație, puncte de interes, despre soluții practice de a rezolva anumite sarcini specifice cazului Dvs. Vă vom ajuta să alegeți varianta cea mai bună din punct de vedere estetic și funcțional pentru amenajarea spațiului propus.

Cunoașteți toate aceste noțiuni? Suntem gata să le clarificăm împreună.

La finalul acestei etape veți putea vedea un tur virtual al încăperilor pentru a se vedea în volum spațiul reamenajat. Aici avem deja conturată idea de bază a proiectului.

СВЕЖИЕ ПОСТЫ

АРХИВ

Copyright © 2020 KEY INTERIORS S.R.L . Toate drepturile rezervate