Câteva aspecte importante despre munca noastră din spatele proiectelor.

Fiecare proiect se realizează în echipă. Fiecare membru al echipei este specialist în sfera lui. Clientul nostru lucrează cu mai mulți designeri. Principiul lucrului în echipă garantează o abordare mai complexă și mai detaliată în ansamblu, decât în cazul colaborării cu un singur designer.

De multe ori se întâmplă situația în care clientul comandă, căci plătește, iar designerul, umil, face tot ce a zis clientul. Nu este cea mai reusită abordare. Cel puțin nu pentru noi. Așa lucrează mulți, dar nu noi. Cel mai reușit proiect se naște atunci când clientul știe exact ce vrea prin profesionalismul și experiența designerului.

În comunicarea cu clientul noi ne conducem după principiul că noi suntem experții, gata oricând să găsim rezolvarea corectă. Explicăm prin limbaj simplu soluții și procese complicate. Aducem exemple din viață. Oferim informații despre costuri de realizare în comparație cu alte variante posibile.

La realizarea conceptului de design noi acordăm mult timp fiecărei etape, căutăm alternative, analizăm din mai multe puncte de vedere, adăugăm idei noi, de care, desigur, nu ducem lipsă. Clienților le sugerăm să fie atenți la aprobarea conceptelor, machetelor. Este un moment crucial. Aici avem grijă să privim, să înțelegem bine care este obiectivul nostru, ce ne dorim să obținem și, de aici, eventuale schimbări care ar putea surveni în procesul de lucru. Doar nu ne dorim pierderi de timp și bani.

Cunoaștem, și experiența noastră ne confirmă aceasta, că clienții deseori fac schimbări. Și suntem pregătiți pentru aceasta. Dar nu promitem minuni, orice modificare necesită timp și resurse.

Noi tindem să facem procesul de elaborare a proiectelor comod și interesant pe cât e posibil. Pentru aceasta, folosim toate instrumentele pe care le cunoaștem, începând cu sistem de monitorizare a proiectelor, supervizare de personal și finisând cu un mod de comunicare cât mai deschis și flexibil pentru clienții noștri.

Cel mai important lucru pe care dorim să-l transmitem clienților noștri este că un proiect de design bun ajută (și clienții noștri o confirmă) să economisești timp și bani la realizarea lui propriu zisă. Formula de șapte ori măsoară și o dată taie” este aplicată cu mult înainte pentru întreg procesul de reparații.

Acordul semnat pe care îl avem împreună cu clientul este critic important pentru noi. El nu este doar o bucată de hârtie, ci un instrument de lucru. Toate sarcinile asupra cărora ne-am exprimat acordul unanim, avem grijă să le executăm în măsură totală. Dacă cumva ceva nu merge cum trebuie în ceea ce privește partea noastră, ne asumăm responsabilitatea și ne străduim să rezolvăm din cont propriu. Aceeași atitudine o așteptăm și din partea clientului și de la furnizorii noștri.

СВЕЖИЕ ПОСТЫ

АРХИВ

Copyright © 2020 KEY INTERIORS S.R.L . Toate drepturile rezervate